feyzsali Kızlar kızımın kulağını delirdim 3 4 ay oluyo birini cok assada delmiş altin geçirmeli kupasını takınca cok belli oluyor ne yapabilirim cikarsam delik ne zaman kapanır tekrar deldirsem mi diyorum yoksa büyüdükçe düzelir mi
[silindi] feyzsali bence çıkarın kapansın. Diğer tarafı tek kullanabiliriz diyorsanız o kalsın. Sonra düzgün deldirirsiniz birkaç aya kapanır. 6 ay sonra deldirin garanti olsun.
[silindi] feyzsali yani şimdiki deliğe yakın deldirecekseniz kapandığından emin olmaniz lazım. Allah korusun bir yere takilsa eliyle çekse falan diğer delikle birleşebilir ne bileyim aklıma en kötü senaryo gelir benim ona göre hareket ederim hep. Siz bilirsiniz duruma göre deldirin ya da doktora falan sorun onlar daha iyi bilir
LezizeNine feyzsali eti hala yumuşak olduğu için küpeyi çıkar kapansın biraz büyüyünce yeniden deldir çok kötü görünür öbür türlü. Benim de annem delmiş ve yanlış delmiş birinde küpe tam ortada dururken diğerinde küpe yanağıma yakın duruyor küçükken deldiği için kapanmadı da