AlparslanMom61_ Bebeğimiz ağız içinde süt kalıntıları var nasıl anlatsam böyle yanak içinde dudak içinde pamukçuk sandım korktum ufak küçük parmağımı deydirdim dudağına silince geçiyor ama içini de silemem öyle duruyor normal mi bu
cnsdmrts AlparslanMom61_ normal bazen böyle kof geliyo bebeklere agızına yogurt gibi ben siliyorum pamukçuk olmasın diye benim bebegimdede oluyo bazen kusuyo agız kenarında süt duruyo hala ya yutuyo ya çıkartıyo bazende dedigim gibi yogurt gibi oluyo agızı bende siliyorum
oylesinebiri__ AlparslanMom61_ 1 çay kaşığı karbonati 1 çay bardağı suya at karıştır temiz bir tülbent veya bezi batır sık ağzının dilinin üstünü güzelce sil
esra196514 AlparslanMom61_ 25 yıl ebelik yapan bi komşum vardı teyze dedi ki eözirdikten sonra 1 çay kaşığı su verebilirsin ağzının içşndeki süt kalıntıları gitsin pamukçuk olmasın çok zorlanırsın dedi. Ara ara yaptım ama su verilmez diyen de çok olmuştu. 1 çay kaşığından bişey olmaz dedim verdim. Faydası oldu mu bilmiyorum ama pamukçuk olmadan yenidoğan dönemini atlattık çok şükür
AlparslanMom61_ ayisit bebek pamukları oluyor ya makyaj temizleme pamuğuna benzer pamuk. Onunla sildim biraz kalın kaçtı ama 🥲gazlı bezle de siliniyormuş galiba