monarosealp34 naz61_ ay bende senin boy ve kilodayım 55 düşsem ideal benim için de nerden başlasam bilemiyorum
Themom_ denizalismom Evlendiğim de 51 kg idim🥲 O fotoğraflarımda ki gibi olmak istiyorum ya bi tane abiyem var nişanlıyken almıştım ona girmek hedefim 34 beden🥲 su anda 36-38 giyiyorum
Nilgunelaa denizalismom merhaba diyette değilim ama her gün başlayacağım deyip 51626262 kalori alarak günü kapatıyorum. Kilom 55 boyum 1.58 vermem gereken 5 kilo var 😂
kevseryakar924 Dedektifgadget ahahaha 😂😂😂 biraz öyle sezeryan doğum yaptım 7 ay oldu herkes diyor hiç doğum yapmamış gibi ne göbek var ne başka bişey
CheriBlossom denizalismom diyette değilim 49 kiloyum accık kilo almaya çalışıyorum en azından 2-3 kilo alsam iyi olurdu🫠
keyfimbilir CheriBlossom bende almaya çalışıp yılardır alamayanlardanım,44 kilo bende 50.olsam yeterli ,ama zor
Slmm2006 denizalismom diyette değilim ama boy 1.56 kilo da 56. Üst tarafım kollarım göbeğim var ya. Herhalde başlayacağım diyete ve spora. Kolları incelen var mı ki? 🙃