denizalismom Selamlar hanımlar 🙋🏻♀️ Diyet yapan bacikolarım diyet nasıl gidiyor ? Güncel kilonuz nedir .? Ben 65.500 😂
[silindi] denizalismom 165 boy 58 kilo memnun muyum değilim gizemin gazıyla azcık yapıp 2 kilo verdim kaldım 😅 56 olsam tamamım bence
uykusuzanne__ denizalismom 🤣🤣🤣 geçen sene yaptım 20 kilo verdim bu sene de baya gitti ama şuanlık diyete değilim 🤣güncel kilomu demeyim🤣🤣
Berraa_54 tospikannesi_ ben de 43 tüm bir kahve almışım bir ayda 54 kilo oldum inşallah kahveyi bırakınca kilolar gitmez 😂😂
sevolin tospikannesi_ 41 diye kilo mu olur ayy :) nasıl zayıf kalmayı başarıyorsun canın bişey isteyip yemiyor musun
elifnevos 168 boy, 64 kilo. Ne veriyorum ne alıyorum 3 aydır ara ara diyet yapmama rağmen yerimde sayıyorum 🤷🏻♀️
naz61_ 1.58 boy, 62 kilo. 80 kilo ile doğuma girdim geçen sene. 55’e düşersem benim için bu yolculuk bitmiştir.
denizalismom naz61_ ayy bende 80 le doğum yaptım 76 dan indim bu kiloya . Son gaz devam 😂 inşallah görürüz 🌸
monarosealp34 naz61_ ay bende senin boy ve kilodayım 55 düşsem ideal benim için de nerden başlasam bilemiyorum
ipekbocegim37 naz61_ benim de sizinle aynı, doğuma 80 le girdim. Tartıya en düşük 70 i gordum, 2 ay oldu doğum yapalı. Göbek hala çok var. Korse de kullanmadım. Hiç rahat edemiyorum
Mrskoc denizalismom kilom 53 asla diyete spora ihtiyacım yok canım cocuklarım param boşa gitmesin diye bol bol zayıflatıyolar 😅
Birminiktospik 162 boy 74 kilo ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim doğum sonrası 75 oldum ama emzirme süresinde geri 84 oldum ve diyete başladım şuan kilom 73 hedef 55 😇
seyma0661 denizalismom diyet yapmıyorum emziriyorum 2 ay 16 günlük bebiş 🐣 79 ile doğum yaptım Güncel 66 hedef 60🤣
poyrazmom2604 denizalismom 73le hamile kalmıştım kilo almadan doğurmuştum doğumun ertesi günü 63e kadar düştüm 1 yıl oldu şuanda 76 kiloyum nasıl zayıflayacağım bilmiyorum boğazım durmuyor tokluk hissi hiç yokk😬
BortcecineG denizalismom aleyküm selam. Diyet yapmıyorum 1.60 boy 53 kiloyum. Oğlum etmeyi bıraktığında eski 48 45 kilolarıma dönmek ıstiyorum 😊
tospikannesi_ denizalismom genetik metabolizma dan da kaynaklı yemin ederim 50 kg olmak için herşeyimi verirdim ama bir insan bir kg bile oynamazmı yok doğum yaptım tekrar hop aynı kiloya düştüm 2 günde
tospikannesi_ denizalismom yediklerimi görsen şuana 60 olmam lazm sjjejxjd🤣 genetik ne yaparsam yapayım alamadım metabolizma ve genetik faktör