MNM Kızlar var mı çözüm önerisi olan ? Her gün uyandığımda üstüne ne örttüysem ayak ucunda buluyorum ince kalın farketmiyor, hasta olacak diye ödüm kopuyor (6 aylık)
Esilaelif41 MNM benim kıZım 3.5 yasında bildim bileli üstü açık uyur biz örteriz o iter ayaklarıyla ennnnn derin uykusunda bile
Babybboy 2.5aylik bebeğim 1.aydan sonra üstünde ne var ne yok ayaklarıyla itip açıyor ağlamaya başlıyor. Üstü açık uyutup sonra örtüyorum. Annem hep uyuyanin üstüne kar yağar der o yüzden azdan biraz kalın giydirip ince birşey örtüyorum
MNM Babybboy ay bende üstü açık uyutup , uyuduktan sonra örtüyorum ve resmen nefret ediyor üstünü örtmemden
MNM Babybboy o kar yağar lafı doğru gerçekten bazen uyanıyorum açmış üstünü dokunuyorum buz gibi olmuş , çok üzülüyorum
HafsaMoms Benim kızımda 8 aylık oda cok hareketli yatıyor. Ben battaniyesini beşiğinin kenarlarına sıkıştırıyorum. Çözümü öyle buldum
HafsaMoms MNM bizimkide sürekli tekmeliyor çok dağınık yatıyor ama ben her tekmesine hareketine uyandığım için acmaya fırsatı kalmıyor düzeltiyorum hemenn
zumramomm MNM çözüm yok ne yaptıysam olmadı uyku tulumunu sevmedi.kiz yangın bacım kalın kiyafetler sevmiyor🙄🙄sabaha kadar savaş veriyorum maalesef
Tuba_omer MNM tabiki dee uyku tulumu😁 carter in uyku tulumunu kullanıyorum, kolları yok ama. 3 aylık öylece yatırıyoruz rahat oluyor