seeeeyyyy Kızlar bugün kontrolümüz vardı 2 ay 17 günkül oğlum baş çevresi 38 çıktı doktor bir dahaki ay kontrol edelim olmadı çocuk nörolojisine yönlendireceğim dedi var mı böyle bu durumu yaşayan çok korkuyorum
duyguluannee seeeeyyyy ve tabi birde tamamen genetikte olabiliyor. Doktordan doktora ölçüm değişebiliyor. Eğer hiç içiniz rahat değilsede başka bir doktora gidin. Kötü düşünmeyin hemen. Zaten doktorda şuan sorun var dememiş. Bir sonraki ay bakacak ölçecek eğer bir sonraki ay baş çevresi büyümeye devam ederse sorun yok demektir
ipeksiiimom seeeeyyyy 38 gayet normal. Kızım 36 cm ile doğdu 2 aylıkken 41 çıktı 3 aylıkken mr çekildi hala takip ediliyor bence endişelenmeyin
duyguluannee seeeeyyyy normal baş çevresiyle doğmuş. İlk üç ay 2 şer cm büyümesini bekliyorlar ama herşey kitabi olacak diye birşey yok. Ona bakarsanda 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına çıkması lazım diyorlar ama çıkmıyor. Doktorlar herşeyin en kötü ihtimalini söylüyorlar malesef. Siz bebeğinizin gelişimini gözlemleyin
duyguluannee seeeeyyyy yani doktorunuza göre konuşursak zaten şuan için de bi problem yok. Eğer olsaydı sizi hemen direk nörolojiye gönderecekti. Ama bi sonraki ay baktığında baş çevresi büyümeye devam ettiyse nörolojiye göndermeyecek.
gknl33 seeeeyyyy merhaba baş çevresi ile ilgili süreciniz nasıl ilerliyor suan benim oğlum da 34 cm doğdu suan 16 günlük sanki bizimkininde büyüme yavaş ilerleyecek gibi tedirginim biraz
seeeeyyyy gknl33 başka bir doktora götürdük 2600 doğduğu için gayet normal iyi büyümüş kafası dedi 2 hafta sonra tekrar kontrole götüreceğim bakacak durumuna
gknl33 seeeeyyyy bizimde bugün 35.3 gibi çıkıyor baş çevresi 2 hafta sonra bir aylık olacak o zamanki ölçümünü hatırlıyor musunuz acaba ben de baya endişeliyim bu konuda doktor normal dedi aslında bizde 2800 doğduk
gknl33 seeeeyyyy birde bebeğiniz büyümüş artık ayına göre hareketleri yapması gerekenleri yapması normal mi ? Eğer öyle ise bence korkacak bişey yoktur doktorun dediği gibi
seeeeyyyy gknl33 yok hatırlamıyorum ama iyi büyümüş baş çevresi doktorunuz bir şey mi neden endişelisiniz