50krsvertirreekk farelikoyunkavalcisi dün kayınpederim bi karpuz almış o kadar da canım çekmişti keleğin keleği çıktı karpuz ya karpuzdan tiksindim resmen 😂
farelikoyunkavalcisi 50krsvertirreekk gerçekten artık çoğu kabak gibi ya nerede eski o aşırı lezzetli şekerli karpuzlar kaç yıldır hiç denk gelmedim resmen 😅
Rez Hemdem__ temizlikteyim yaaa ama yaptım yine de . Kuru sebze dolması patates salatası kırmızı pancar mezesi kek poğaça(buzluk ganimeti) canım gün yapmak istemişti şükürler olsun , bu saatte gördüm yazdım herkese iyi geceler 💫
Cicektebenimcicekligunlerde elifnevos Bende bunlar var ama evde makarna yemeyen var yanına eşlikci bulmam lazım.😀
elifnevos Cicektebenimcicekligunlerde mercimek çorbası bir de salata isterseniz ekstra tavuk göğüsü yada kanat kızartma
Cicektebenimcicekligunlerde BuzluKahve Bizim evde böyle. Tavuk ve sebze yemeyen de var. Et yemeyende ortak birşey bulması zor.
BuzluKahve Cicektebenimcicekligunlerde sırf bu yüzden yemek yapmaktan nefret ettim. 2 gün protestom var dışarıdan yiyor herkes ne istiyorsa😅
Cicektebenimcicekligunlerde elifnevos Tavuk da yemeyen olduğu için kıyma kavurmuştum bugünde bitti şükür.😀