farelikoyunkavalcisi Hemdem__ peynirli cevizli erişte de olur sanki ellerinize sağlık 💐 bende de fırıında soslu tavuk pilav karpuz olacak sıcakta hiçbir şey gitmiyor ya 🫠
Hemdem__ farelikoyunkavalcisi teşekkürler sizinde elinize sağlık 😊evet ya insan hiçbir yapmak istemiyor sıcakta 🤭
elifnevos Domatesli makarna yapacağım bugün yanına yoğurt, turşu yeter 😁 yarın misafirim olacak yemeğe. Enerjimi yarına saklıyorum 😌
Cicektebenimcicekligunlerde elifnevos Bende bunlar var ama evde makarna yemeyen var yanına eşlikci bulmam lazım.😀
elisa2705 Hemdem__ Sebzeli kuskus pilavı gider yanına bi deneyin derim🤌🏻 menüm biber dolması salata cacık 🫶
kader539_ Hemdem__ soslu tavuk pirzola eşime ve kızıma hamburger şeklinde yapıcam ben kendime sadece bir dilim tam buğday ekmeğinin yanına yicem .birde yanına kaşık salata süzme yoğurt
bdbhdkekne Hemdem__ bende barbunya yaptım 😂 yanına patlıcan közleyip yoğurtladım eşim bazen geç geliyor o zamanda tek tip atıştırıyor pilav yapmadım o yüzden 😀
farelikoyunkavalcisi Hemdem__ karpuzla yaşayabilirim ama o da hiç lezzetli değil daha güzelleri gelmemiş sanırım. 🫠
BuzluKahve Hemdem__ oğluma tavada kaşarlı börek, kocama kıymalı börek bana sadece kıymalı yumurta ve salata, kızıma yumurtalı patates. Kimsenin yediği diğeriyle tutmuyor
BuzluKahve Hemdem__ zor oluyor evet. Ben diyetteyim, kızım et tavuk tüketmiyor, oğlan sebze tüketmiyor derken menü karışık