mahfat Kızlar tuvalet eğitimine başladık başlarda kızım heves edip gidiyordu hemen alışır diyordum ama tuvaletini gördü ve korku son üç gündür de gitmiyor onu götürmek istediğimde ağlıyor illa beze yapmak istiyor ne yapmam lazım sizce yardımcı olurmusunuz
tubanurrrr mahfat bebeğin kaç aylık canım 3 yaşından küçükse uzmanlar hazır olmayabilir diyorlar ben bu konuda bir kaç video izlemiştim bu konuda zorlamanın çocuğu tuvalet konusunda olumsuz etkilediğini zorlamak yerine bir iki ay ara verip tekrar başlamayı öneriyorlar doktorlar
Meri-Mel mahfat Üzerine gitmeyin gerekirse bir iki gün takip edin altına yapsın teklif etmeyin baktınız bu bir iki devam ediyor bezi bağlayın ve sürekli ay çişim geldi ay sevdiği oyuncaklardan birine hadi sen de tuvalete gel aaaa çiş mi yaptın babası aferin çok güzel diye bir iki gün ortada dolanin tekrar teklif edin
mahfat tubanurrrr 21 Aylık çok mu küçük ya ben sürekli konuşuyordum onunla başlarda güzel gidiyordu da sonradan olmadı şuanda hiç zorlaniyorum tuvaleti geldi mi söylüyor soruyorum gidelim mi diye yok diyo bırakıyorum ısrarcı olmuyorum napsam iki ay ara verip tekrardan mi başlasam
tubanurrrr mahfat çok küçük canım pelvik kasları 2.5-3 yaş gibi hazır oluyor mus 5-6 ay ara ver zorlama ters tepmesin 2.5 gibi yine denersin
AlinRabia mahfat bnm kızım suan ıkı yasına yenı gırdı 18 ayın sonu gıbı denedı yapmadı agladı hep sonra ara verdık 20 ı ayın basında tekrar denedık guzel gıttı baya alıstı ara vermek ıyı gelıyor bıraz ara ver bnce