Serpil09 Kizlar temizlik yapacağım ama bi türlü kalkıpta yapasım gelmiyor hadi beni gaza getirin motive edin de bitireyim şu işlerimi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Serpil09 hadi kalk da elinden geldiği kadarıyla yap. Yarın da keyif günün olsun Kız 🤭😉
3kedili2bebekli Serpil09 boşveeer yaptın da madalya mı verdiler sankii yapma otur çocuğunla oyna (temizliği bitirmiş insan tavsiyesidir dikkate almayiniz😂) şaka bir yana bugün yapmazsanız yarin daha zor gelir daha çok birikir is
Serpil09 honeyda vlla biri geldi mi ortalığı toparlarim olur biter ama yapacağım kaç gündür oyalayıp duruyorum 🤣🤣🤣
Serpil09 3kedili2bebekli 🤣🤣kız vlla doğru diyorsunuz kaç gündür yapacağım diyorum ama bi turlu yapamıyorum dediğiniz gbi işler birikti 🤣🤣
3kedili2bebekli Serpil09 hava su an tahminen guneslidir çamaşır yikasaniz akşama kurur şöyle süpürüp silseniz tüm camları açsanız toz moz kalmaz rüzgar falan yok sonra bir soğuk kahve icseniz ooh 😂
miabel9 Bende erteliyodum bugün bi gazla basladım. Motivasyonum akşam yemeği derdim yok dışarda yicez. O yüzden bitirip akşama kadar dinlencem😅
3kedili2bebekli Serpil09 tüm camlara tel taktım ben hem kediler giremiyor hem benim kediler çıkamıyor demirlere taktırdım 😂
begonvil00 Off akşama bıraktım eşimi bekliyorum ki bebişe o bakarken temizliğe girişeyim hiçte yapmak istemiyorum
Serpil09 begonvil00 ay akşam temizlik yapmayı hiç sevmiyorum sabahtan yaptm mi motive oluyor geç oldu mu hiç bişey yapamym