Sidipo Kızlar benim 40 ım yeni çıktı spiral taktırmak istiyorum ozel hastanede 300 tl ye takıyolar devlette taktiran oldumu yada devlet hastanesi takıyor mu?
Serranur Sidipo evet on gun once bagcılar devlette taktırdım.bır hafta hafıf agrı ve az az kanama olabılır demıstı oldu.dün normal edet oldum eskıye gore daha sancılı ve daha yogun oluyorum.bakalım ıkı hafta sonra kontro gıdıcem
Ciilem Sidipo bildiğim kadariyla sağlık ocaklari takmıyor hatta hastanede ebeler değil bizzat doktor kendi takıyor artık ebelerin takması yasak diye biliyorum
Billur47 Balinannesii saglık ocakları artık takmıyo canım ıkı ay once devlet hastanesinde ebem takmıstı bana doktorluk bısey yok yanı
Balinannesii Billur47 ben çok korkuyorum ya taktırmak istiyorum ama doktorum uyusturmam gerekiyor seni demişti.çığlık atıyorum çünkü korkudan
Billur47 Balinannesii aslında o kadarda acımıyo canım cıglıklık bısey yok korkma zaten 5 dakikada takılıyo 😊
Billur47 Bilgehan dogrudur canım ablam da saglık ocagında taktırmıstı yeni bir ıkı yıldır hastanede takıyolar
Sidipo 1mom1baby saglık ocagina sordum ebe spiral alip gelirsen takarim dedi ama istersen devlet hastaneside takiyor dedi bu hafta ici gidip taktırcam insallah
Ayazberivan Sidipo adet olmadan takıyorlar mi benim 6 ay oldu doğum yapalı hala hasta olmadim ağrısi cok varmi ya bende korkuyorum taktirmaya😏