Themom_ birbebis_ yumurtanın akını direkt yandığı anda sürün biraz bekletip yıkayın iz, su falan toplamıyor aklınızda olsun geçmiş olsun
ikioglanannesi__ birbebis_ benim oğlanın ayağına kaynamış çay döküldü havaciva kremi var anında geçiriyor asla o yanığı geçirecek iyileştirecek krem yok saniyodum biri bunu önerdi sürün asla vazgecemeyeceksiniz o kremden
birbebis_ ikioglanannesi__ onuda ben buyuklerden duydum evde malesef yaniklar icin kullanacagim kremim yokmuş gogus catlatlarim icin garmastan krem almistim cok iyi gelmisti dedim bi ondan sureyim allah cok sukur iyi geldi sızı gecti
ikioglanannesi__ birbebis_ he iyi bakalım yine de elinizin altında olsun ne olur ne olmaz her an lazım olunacak bir krem maalesef
birbebis_ GARMASTAN pomat vardı evde gogus catlaklari yaralari icin almistim cok iyi geldi hemen kesti sızisini sizlerede tavsiye ederim birde burda yorumlari topluca etiketleme nasil yapılıyor
Madamehappyyyyy birbebis_ Böyle durumlarda yumurta aki sürün,su toplaması falan olmuyor yanma hissi de gidiyor.