ebru3457 uykusuzanne__ mercimek çorbası yoğurt yedirdim akşama da tavuk yapıyorum çorbadan da az kaldı onu yediririm diye düşünüyorum tavukla beraber bide pilav yapıcam ondanda az yediririm
Meri-Mel uykusuzanne__ Bugün biz sabah saatlerinde çıktık evden aşırı yorulduk o yüzden bir mekanda köfte patatesli yedik bir de ayran kızım da bunlardan yedi 🌸🤭
ikibaloglanannesi uykusuzanne__ Haşlanmış 2 tane but yedi yanında da tarhana çorbası içti . 27 aylık oğlum. Akşam yemeğinde ise et sote, bulgur pilavı ve cacık yiyecek birazdan 🌸
2bebisannesi_ twobabymom_ kiz linç etmek için sormadım 🤣 zaten baya büyümüş hazır da yesin bise olmaz☺️❣️
bizdejantikizlardik Ftet Damak tadı olabilir tabi. Ben tarife kapya biber ekledim güzel lezzet verdi.
cikolatahurma momiss ben pirinç değilde iri bulgurla çok severim çocuklarımda ek gıdadan beri öyle severler büyüdüler artık 3.5 ve 20 aylik
Ftet ikibaloglanannesi çok hareketli heralde maşallah kilosu güzel ama iyi yiyor bence büyük adam kadar maşallah yani çok heveslendim