Devrimaydaliya YankiArin joie sansa ev tipi ana kucağı hayatımı kurtardı doğduğundan beri onda hızını istediğim gbi ayarlıyorum ve üstü çıkıyor puset olarak ya evde kullanıyorum tavsiye ederim
Dorukhan-annesi Devrimaydaliya YankiArin ben çok az kullandım bebeğim kolikti durmadı sakin Bebekler çok mutlu oluyor ama sıfır ayarında size satabilirim isterseniz
YankiArin Devrimaydaliya sizinki de 9kiloya kadar diyor. Nedeni ne kilo belirtiyorlar? Biz zaten 7 kilo olduk 2 kilo alsak o çöp mü yani 😣😣
Devrimaydaliya YankiArin yok be kuzum geçen arkadaşım geldi kızı 17 kg taşıyor sadece dönüş yavaşlıyor havada olanları alt tarafta destek olmayanları önermedi e bebek teki çalışan ama yine sen bilirsin kullanışı güzel müzik 🎧 falan çalıyor çocuk sakinliyor
YankiArin Devrimaydaliya o zaman benim dediğim ana kucağı güvenilir dimi canım alttan destekli olduğu için
Devrimaydaliya YankiArin tabi kuzum onlarda insan yapımı ne kadar güvenirsin altında destek olmayan bişeye evlatlarımızı yakınlarımıza verdiğimiz zaman bile tedirgin oluyoruz