fatmaaaab Selam kızlar bebeğim 7 aylık son 2 haftadır böyle anlık baş titremesi oluyor irkilir gibi 4 5 kez oldu 2 hafta içinde doktoruna gideceğim ama içime de dert oldu neden olabilir. Böyle olan var mı
Ballikizim99 fatmaaaab çiş yaparken titriyor olabilir mi bi dikkat edin bakalım benim bebeğimde yapıyodu tam çiş yaparken sanki bi ürperme gelir gibi titrer geçerdi arada hâlâ oluyor nedenini bilmiyorum..
Ezooezz fatmaaaab ay benimki de 7,5 aylık 1-2 haftadır ara ara öyle yapıyor 😳 üşüyor sanıyorum ama vücudu sıcak yani durup durup neden titriyorsun diyorum çocuğa . Ballikizim99 çiş yaparken nasıl takip edeceğim yani nasıl anlayacağım bilmiyorum ki 🤷♀️
Pembe333 fatmaaaab kızım 7 aylık bu ara ara oda yapıyo anlık üşümüş ürpermiş gibi titriyor arada bende onu farkettim acaba ne yapıyor diye anlamaya çalışıyordım üşüdü sanıyordum niye acaba doktora soran oldumu bende kontrole gittiğimde sorarım
fatmaaaab Kbranr5 evet bi anda üşüme gibi yapıyor. Kayınvalidemde gördü 2 kez yaptı ben de Anne neden böyle yapıyor dedim çişimi yapıyor kızım dedi ama ben endişelendim yine de. Allah korusun epilepsi belirtisi mi acaba diye geliyor aklıma
Ezooezz Ballikizim99 kakasını 4-5 günde bir yapıyor o şekilde zor anlarım ben 😔 titrediği gibi açsam bezi ıslaklıktan anlarım belki
Kbranr5 fatmaaaab evet benim oğlum da ilk yaptığında çok korkmuştum 9 aylık şu an hala çişi geldiğinde öyle yapıyor 😂 ama içinizin rahat etmesi için doktora sorun yine de 🌸
fatmaaaab Ezooezz ben de bu akşam yine yapınca eşim de gördü doktora götürünce sor muhakkak dedi. Çişini yapınca oluyormuş bebeklerde dedim baktım altına bezi doluydu. Bilemedim tabi
Ezooezz fatmaaaab yarın ben de bir kontrol edeyim . erkek çocuğu, belki belli olur ,inşallah çiştir 🙏
Esra1202 fatmaaaab ben bunun için çok sormuştum doktora da önemli değil. Cis yaparken olur dedim kızım 5 yaşında. Cisi gelince hala yapar bazen.
Esra1202 Ezooezz erkek çocuklarda çok daha sık oluyo. Pipisinin ucuna peçeteyle sılin islanirsa çiş yapmıştır.
fatmaaaab Esra1202 çok sağolun içim ferahladı sanırım bi çok bebekte çocukta oluyo. Yine doktora soracağım tabi ki ama rahatladım teşekkür ederim
ciomomss benim oğlum da iki erkek yeğenim de aynı ne zaman öyle bir titreme gelse çiş yapmış oluyorlar genelde erkek çocuklarında daha çok oluyor diye biliyorum nöbet tarzı bir titreme değilse anlık gelip geçiyorsa çişini yapmıştır 🥹
Hadianne fatmaaaab aynı problem 6 aylıkken benim oğlumda da oldu videoya çekip çocuk nörolojisi götürmüştük eeg cekildi çok şükür temiz çıktı doktor videoyu gördüğünde de nöbet değil bu demişti ama gene içimiz rahat etsin dedi yaptırdık ürperme atagiymis zamanla kendi kendine geçiyormuş