Birdunyabircennetannesiii Perdelerimi nasıl güzel kokutabilirim yarın yıkayacağım ama yumuşatıcı kullanamam oğlum astım hastası yasak yumuşatıcı Başka ne kullanabilirim güzel kokması için🤦
ssssemaa Birdunyabircennetannesiii yumuşatıcının yasak olmasının sebebi kokması.. Ve siz koku için öneri istiyorsunuz.. Ne desem bilemedim.. İlginç
sek_kahve Birdunyabircennetannesiii deterjan kokusu yeterli, temiz olan temiz kokar zaten, temiz koku da güzeldir
Birdunyabircennetannesiii One-life Böyle doğal olarak bir şey vardır belki diye düşündüm Zaten yumuşatıcı kullanmıyorum
Birdunyabircennetannesiii ssssemaa Doğal bir şey olarak ne kullanabilirim diye sordum Farkındaysanız yumuşatıcı önerisi istemedim Sizinki ilginç asıl
elisa2705 ssssemaa koku için Nasıl güzel kokutabilirim demiş siz nasıl farklı algıdan anlamaya çalıştınız cidden pes 🙄🤣
ssssemaa elisa2705 algıyla ne alakası var. Astım hastalığının ne olduğunu biliyor musunuz? Kokulu şeyler tıkar çocuğu ister yumuşatıcı olsun ister başka bir şey. Bundan bahsediyorum
mondecaidensecmeler Birdunyabircennetannesiii geceden suya bastırın beyaz sabunla perdelerinizi ovun sabah makineneye durulama bölümüne atın sadece ve toz deterjan koyun tek sonrası🤌🏻 hep uyguladigim bir yöntem
Birdunyabircennetannesiii mondecaidensecmeler Bir yerde gördüm şimdi sıcak su ve çamaşır sodası koyup koydum tülümün birini Bakalım ne olacak
myavocado Birdunyabircennetannesiii sabun tozları var ya onlardan eklerseniz güzel kokar da astım için o koku da zararlı mıdır bilmiyorum hiç.
Birdunyabircennetannesiii myavocado Aslında oğluma kullandığım Bebek sabunu güzel kokuyor bu toz sabun granülleri varya onlardan kullanıyorum kıyafetlerinde Yarın onu deneyeceğim perdede de bakalım
Birdunyabircennetannesiii mondecaidensecmeler Yok az kalsın kaynar suya koyacaktım aklıma son anda geldi ılıştırdım