zeyaas Selam kızlar bebeğim 1 aylık olmak üzere çok gazlı sizler neler yapıyorsunuz ve neler kullanıyorsunuz
momoftuna zeyaas benim bebeğimde çok gazlıydı. Gaz damlası kullanırdım , karnına zeytinyağıyla masaj yapardım , karnına sırtına sıcak havlu koyardım rahatlatırdı. Bacak hareketleride faydalı oluyordu.
ikicocukannesi205_ zeyaas 4 aylık olduk hala devam ne yaptiysam geçmedi artık zamanı bekliyorum kafamda huniyle
betamom zeyaas bizde 32 günlüğünüz. Doktor gaz damlası önermiyor suan cok küçük diye. Sakin oldugu bi evrede internetten bakıp gaz masajları yapıyorum o çok işe yarıyor. Gece yatarken kalın battaniye örtüyorum sıcaklayınca çıkarmaya başlıyor
ikicocukannesi205_ zeyaas valla gecemiz gündüzümüze karıştı sürekli ağlar mı ağlıyor sevemiyoruz bile şimdi bir de meme reddi başladı aç ama tutmuyor
cnhavva betamom bizde 41 gunluguz bu hafta doktora gidince sorucaktim probiyotik mi yoksa gaz damlasi mi diye ama bazilari burda sey yazmis doktor onlara gaz damlası icin mi geldin kendin alsaydin vs demis bende nurse harvey aliyim dedim ama almamali miyim yoksa neden doktorunuz onermedi