Lolik xbmiray içeriği temiz granül kahve diye bir şey yok malesef . Granül = zehir deniliyor . Türk kahvesi veya fitre kahveyle devam 😬
pimpiriklianne43 Lolik ciddimi ya oğlum kolik ne gece ne gündüz uyku yok akşama kadar granül kahve içiyorum uykusuzluğa dayanmak için çünkü Türk kahvesi yapacak vaktim yok oğlum hep huysuz
Kitsu İçeriği temiz mi bilmem ama granül kahvelerin hepsi çok kötü. Ben eskiden sadece davidoff içerdim tadından dolayı
Uffsananebeslk Kitsu Ben eskiden sadece davidoff içerdim tadından dolayı David offf nasıl aromalı mı?
Lolik xbmiray soğuk kahveyi, fitre kahveylede deneyebilirsin . İki kağıtla demleme yaparsan daha iyi filtrelenir tortusu az olur .
Kitsu Uffsananebeslk alt notalarını hiç bilmiyorum çocukken babam bir onu alırdı eve hep öyle alıştım. iş yerine bile çantamda taşırdım çekirdek kahveye geçene kadar. Kime ikram etsem beğendi ama b
Uffsananebeslk xbmiray içeriğini bilemem ama tat olarak nescafe classic gibi ağır gelmiyor bana direkt sütsüz içilebilir gold olanı
One-life pimpiriklianne43 önceden bende bağımlısıydım bide süt tozuyla içerdim ama filtre kahveye döndüm artık ama filtre kahvenin de kafeini fazla geç saatlere kadar içmemek lazım bebeğe de uykusuzluk yapar
Lolik pimpiriklianne43 maalesef, ha granül içmişsin ha lastik eritip işmişsiniz diyorlar. Bende içiyorum ama çok değil çok çok azalttım
Nurce pimpiriklianne43 granül kahve içtiğim zaman benim kızım saatlerce uyumazdı. Sebebini çok sonra anladım ve içmeyi kestim düzeldi. Emziriyorsanız aklınızda olsun.
pimpiriklianne43 One-life emmiyor malesef filtre kahve makinamda yok mecbur granül içiyorum sırf uykusuzluğum gecsin diye zombi gibi geziyorum resmen
One-life pimpiriklianne43 bende alalı çok olmuyo french press alabilirsiniz üç harfli marketlere çok uyguna geliyo
nurKurt9856 xbmiray ben filtre kahveyi sütsüz pek içemiyorum ağır geliyor,arada uykumu açması için sütsüz içiyorum.Ama kesinlikle granül kahveyle arasında keskin bir lezzet farkı var . Granül kahve çok yapay geliyor