ruvala Kızlar kayınvalidemin uçuğu çıkmış başta farketmedim sonra bi baktım bebeğimi öpüyo alnından ve ensesinden öptü hemen uyardım ve aldım elinden elini yüzünü yıkadım eve gelince de banyo yaptırdım bebeğim 15 aylık bir şey olur mu çok korkuyorum
cikolatahurma ruvala inşallah bir şey olmaz benim gorumcemde operdi bebekken uyarirdim inadima yapar gibi yapardı en son kızdım bir şey olursa görüşürüz senle bende şuan uçuk var yavrularimi ne zamandır opmuyorum bir şey olur diye
pnarglg ruvala bende de çok çıkar uçuk dikkat etsemde bebeğime yakınlaşıyorum ister istemez bazen ama korkuyorum tabiki Allah korusun. Başka bebeğe yakınlaşmam asla uçuk çıksa hasta olsam vs insanlar niye bu kadar düşüncesiz ya 🙄 hiç birşey dinlemeden öperler
ruvala cikolatahurma cahil insanlarla uğraşmak gerçekten o kadar zor ki Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 🥺
newmo Yani bide babaanne olacak Allah korusun o çocuğa bir şey olsa hangi yüzle gelecek insanlar bu kadar vurdumduymaz nasıl olabiliyorlar anlamıyorum
ruvala newmo yani ben farkedip uyarmasam bile insan bunu tahmin edemez mi anlamıyorum 🥹 niye dudağında yara varken öpersin ki
ruvala pnarglg sanırım yeni doğanken riskliymiş ama bu şekilde de ateş ve uçuk yapıyomuş bebekte inşallah Rabbim korur🥺