Eceaydin05 Minnakbebek evin içinde bir şeyler yaparken yürüyorum işte ama dik duramıyorum hala. Çok yanma ve acı hissediyorum ☹️
Minnakbebek Eceaydin05 demek herkesin bünyesi başka zamanla ilesirsin dik yürümeye zorlama madem.kendini
Senammm Eceaydin05 hastane den cıkınca bandı mı cıkardılar doktr yara acık duracak dedi dusumuda aldım cıktım hemen sac kurtma makinesi ıle kuruttum cıkıncada yara yerini
Bernaaa Eceaydin05 korkma canım allah korusun bişe olsa belli ederdi zaten. Sen belki bu agrilari bise oldu zannediyorsun ama bişe olmamıştır pazartesi doktora gidince görürsün zaten.
Bernaaa Eceaydin05 bunlarin hepsi normal canim . belki sen cocuk aglıyor diye birden kalkıyorsundur ama acele etme yavaş yavaş kalk zorlama kendini geçecek bunlar merak etme.
Ogulveannesi Eceaydin05 bant hastaneden Çıkarken açmaları gerekiyordu🤔iyiLeşmesi içiN Bir süre ağrı oluyor zor yatıp kalkıyorsun doktorun parOl almanı önermiştir Günde bir kaç tane alaBiLirsin demişti bana.
Ogulveannesi Eceaydin05 hastanede iğne vurdukları içiN çok acı Hissetmiyorduk ama eve gelince ağrılar başlıyor😕
Mervee98 Eceaydin05 enfeksiyon olsa ateş yapar yarada farklılık olur canım bant çıktıysa ayakta duş al oturarak alma su birikmesin yarada iyicede kurula hiç bi sıkıntı olmaz