kasimoglu Kızım 7 ay 6 günlük ama henüz emeklemiyor ama tombiks bi halimiz var en son 10,5 kiloyduk boyumuz da 71 cm anne babası olarak bizler de hhem yapılı yem uzun boyluyuz emeklesin istiyorum ya
gooktuggmomms kasimoglu 9 aylığız emeklemiyor. Ben de sizin gibi çok istiyorum emeklemesini ama en ufak çabası yok sağ olsun oğlumun 😄
annekadin21 kasimoglu 7.ayinda sürünmeye başlamıştı. 10.aya doğru emeklemeye başladı bebegim. Bekleyin belki emekler
2124 kasimoglu Benım kıde cabuk emeklemedı gec emekledı ama cok az emekledı cok şükür ayaklandı hemen
Kitsu Ne kadar doğru bilmiyorum ama annem diyor ki çocuk sürekli kucağında olduğu için geç döner geç emekler.. gerçekten de dönmesi geç oldu bebeğimin
tazeanne290424 kasimoglu O bebeğinize kalmış birşey bence ama bir şekilde emekler merak etmeyin benim oğlum mesela yüz üstü durmaktan nefret eder doğduğundan beri 10. aydan beri poposunun üstünde sürünerek zıplayarak emeklemeye başladı mesela sizinkinin de zamanı vardır bakalım sizinki nasıl emeklicek bu sefer de onun peşinden gezmek gerekiyor maalesef 😂
bestber Hic takmayın kafanıza ben cok takıyodum oglumda emeklemiyodu hatta dogru düzgün oturamıyodu bile cok üzülüyodum hep doktorlara soruyodum emeklemek bi gelisim asaması degilmis simdi 10 aylık olduk emeklemeye yeni basladık allah biliyo zamanını hic takmayın yani bence ☺️
[silindi] 9 aylık olacak hâlâ emeklemiyor. Çok da sorun etmiyorum yürümeye daha hevesli her fırsatta ayağa kalkmaya çalışıyor