aslantugba16 Merhaba hanımlar bebeğime sütüm yetmiyor ve mama takviyesi veriyorum siz hangi marka mamayı kullanıyorsunuz acaba memnunmusunuz
onceuponatime_ aslantugba16 hipp organik combiotic kullanıyorum ben memnunum doktorum da iyi bir mama olduğunu söyledi
beybitolat aslantugba16 bebelac gold çok memnunum hipp gaz yapmıştı aşırı şekilde 1 hün kullandık onu o yüzden
doruk14 aslantugba16 sma comfort optipro kullandım gaz yaptı düz bebelac kullandım bebeğim begenmedi şimdi bebelac gold kullanıyorum gayet memnunum güzel içiyor kakasınıda yapıyor gazınıda cıkartıyor
Pembe333 aslantugba16 içerği em temiz mama sma diyolar ama tabiki temiz olan baska mamalarda vardır ben ilk üç ay bebelac verdim sonra sma aptamil ikisinde veriyorum
papatyam-34 aslantugba16 İlk 4 ay sma comfort kullandım sonrasında sma optıpro geçtim bebeğim 8 aylık hiç sorun yaşamadım ben memnunum
elifozkan aslantugba16 neden acabaa merakımdan soruyorum benim doktorum öyle bi sınırlama koymadı da. Mama içerikleri yüzde yüz olmasa da genelde hemen hemen aynı. Bebeğime iyi gelen mama buydu bunda karar kıldım.
gulnurgokce06 Benim bebeğime sütüm yetmedi Ama kullandım kabız yaptı bebeler gold kabız yaptı aptamil pronutra kullanıyorum kabızlığı geçti çok şükür. Bence mama çoçuktan çoçuğa değişiyor.
filizkumsal aslantugba16 sma comfort aptamil kullanmıstım gaz yaptı kakasnı yapamamıştı günlerce smadan memnunum 4.5 aylık kilo alımıda güzel
newmo aslantugba16 doktorumun tavsiyesi ile aptamil kullanıyoruz meme ve mama olarak ilerliyoruz her ay 1.400 civarı kilo alıyor