asao Oglumun kulaklari ust taraftan kepce yani akran zorbaligi yasasin istemiyorum daha yeni 3 aya girdi yapabilicegim birsey varmi ilk5 aya kadar kulak yapısı sekilleniyor cunku varmi önerilireriniz
3kedili2bebekli asao doktorum bana 3 aydan sonra hiç bir şey fayda etmez dedi kızım baya kepçe yani basbaya 😂 7 yaşından önce ameliyat önerdi
asao 3kedili2bebekli bende kepceyim bana benzemis küçüklügumden beri sacimi asla toplamam yasim 26 aslada toplamadim birkez sikaga toplu sacla cikmadim kesinlikle ameliyat ettirin ozguvenini cok etkiliyo asla atlatamadim 🥲🥲
zuhalsebu 3kedili2bebekli ya benim kızım da kepçe ama bize de önerir mi acaba ameliyat kızının resmi var mı ne kadar kepçe görebilir miyim 2,5 yaşında
3kedili2bebekli asao ettiricem 3-4 yaş gibi düşünüyorum kız kardeşim de kepce o da aynı durumda malesef 🥺
zuhalsebu lidokain ben de kepçeydim ama azaldı azalır sanıyordum azalmazsa da büyüyünce kendi isterse olur diyordum amma 7 yaş erkenmiş🥲🥲
3kedili2bebekli zuhalsebu evet yani şart değil estetik ameliyat ama doktorum akran zorbalığı yaşamaması için onerdi öyle kesmeli bicmeli değil küçük birer dikis atiliyormus kulak arkasına o kadar
zuhalsebu 3kedili2bebekli ya ben de kepçeydim teki düzeldi teki de azaldı acaba düzelmez mi hdjdır iki çocuğum da kepçe nasıl bir genmiş🤦🏻♀️😂
3kedili2bebekli zuhalsebu sanmıyorum artık düzeleceğini 😂 eşimle ben kepçe de degiliz kızım hiç bere falan taktirmadi yoğun bakımda yattı orda kulakları böyle oldu ne yapalım çok tatlı geliyor bzie ama 😂
zuhalsebu 3kedili2bebekli benimki de nefret ederdi ve yb da kaldı aynı😂 bence de kızınki tatlı da oğlan sıkıntı saçlar da kısa olacak ya