Başıma gelmez sanıyordum eşimin memleketine gittik gezmek için teyzesi köyde oturuyor gelin mangal yapalım dediler gittik o kadar dikkat etmeme rağmen reflü yatakta uyutmama rağmen ayağımdan yatağı indirmememe rağmen olacağı varya birde köyden döndük ki çocuğumun ensesinde kene var benim tek şansım şu daha tutmamisti ve ufledigimiz an düştü hemen acile götürdüm doktor herhangi bir sorun görünmüyor dedi ateşi yok dedi izde yoktur dedi ve resmi gösterdim kenenin isirmamis yani sismemis dedi Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün 4. Gün ve şükür herhangi bir sorun yoktur lakin 10 gün boyunca toplamda dikkatli olmam gerek herhangi şüphe de gidip kan verdirmem gerekiyor ve ben bu psikoloji ile herşeyi ona bağlıyorum normal ağlasa bile hayatım adeta cehennem oldu verilmiş sadakammi var dersiniz ne dersiniz bilmiyorum birdaha asla ne köye giderim nede yeşillik olan biyere o derece kötüyüm pikniğe dahi gitmem yani eveet her yerde olabilir ama belkide kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum bilmiyorum
Lütfen dikkatli olun ben çoraplarını içine basıp kollu giydirme rağmen oldu ve gözümü ayırt etmeme rağmen kucagimdan indirmememe rağmen yani çok fazla vakalar varmış bunu sizlerde umuttuysaniz hatırlayın ve bilinçli olun diye yazıyorum arkadaşlar olmaz demeyelim olur diyelim ve bütün tedbirleri alalım 😔 Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah ve inşallah bu 10 günü hiçbir şey olmadan atlatabiliriz 🙏 Rabbimden tek duam bu
Bu arada arkadaşlar bilmeyenler olabilir biz ufledik düştü çünkü daha tutmamisti lakin olurda Allah korusun başınıza gelirse ve tutmuş olursa yani düşmezse sakın kendiniz çıkarmaya çalışmayın ve hastaneye gidin direkt Tabi Rabbim korusun kimsenin başına vermesin inşallah