happymomgul Kızlar merhaba 1 aylık bebişimla artık dışarı çıkmak istiyoruz ama bebek arabamızı henüz almadık.hafif kullanışlı bir bebek arabası önerisi olan var mı acaba
ggrqnitt happymomgul Kullanıma göre değişiyor bizim arabamız yok o yüzden bagi esayfold 5 aldım dışarıda çok rahat sürüyorum ama arabamız olsa daha küçük tek tuşla kapanan arabalar düşünürdüm Chicco marka güzel geliyor . Mümkünse gidip deneyin bakın hangisi içinize sinerse alın.
MamaUygarVibes happymomgul cybex balios s lux bebek arabamız ilk 6 ayda cloud z diye bir puseti vardı onla kullanıyorduk
Pembe333 cLearQueen kraft sadece bebekken değil çocukkende kullanılır tasarlanmış ben baya araştırmıştım iki kere araba almak istemedim özellikle bunu araştırdım en uygunu krafttı bebekken de kullanışlı çocukkende ne zamana kadar binerse o zamana kadar kullanılır uygun
inci80 Joie mırus a bir bakın. İkinci çocuğumda kullanıyorum tek elle açıp kapatabiliyorum çift yönlü çok hafif aynı markanın puseti üzerine oturtuluyor tavsiye ederim