Niloyaametee adanada adım başı hastane var merak etmeyin:)şöyle ben düşünüyorum annemlerin evinin ordan optimum avm ye gidene kadar hepsi aynı cadde üzerine sayılır 5 tane hastane var.Tıp merkezide var içlerinde tabiki.Ve bu söylediğim mesafe 20 km filandır yani öyle düşünün.Şehir hastanesi istanbuldaki hastanelerden sonra en büyüğü olabilir içine girince kayboluyorsun.Her ilçede ilçe devlet hastanesi var.Yüreğir devlet,seyhan devlet ve çukurova devlet diye,aşkım tüfekçi vardı biara sonra tadilata girdi kapanmıştı şuanda akıbetini bilmiyorum.Balcalıda gayet geniş kapsamlı hastanedir.başkent hastaneleride aynı şekilde çevre illerden gelen hastalara bile bakan büyük ve iyi hastanelerdir.ilçe ilçe ayrılmış o da.yüreğir,seyhan çukurova ve kışla diye.Kışla başkent daha çok onkoloji ve tüp bebek merkezi üzerine başka bölümler varmı kışlada bilmyiroum.Avm leri iyidir.Real çooook büyük ama optimum açılınca eski cazibesi kalmadı.Biraz şehir dışında kalıyor real çünkü.İki tanede müşterisi olmayan avm var.Park adana ve esas 01 burada diye.eğitim kreş,ilköğretim,ortaöğretim hangisiyse ona göre değişir ama genel olarak seyhan çukurova tarafındaki okullar daha iyidir.Üniversitesi zaten türkiye deki en iyi 20 üniversiteden biridir.Bence yerlşeşim yeri olarak istanbuldan sonraki en güzel kampüse sahiptir.Görünce anlarsınız.etrafı deniz gibi gölle çevrilmiş bi tepe üzerine kurulmuş ayrı bi cumhuriyet gibidir.6 yıldır adanada yaşamıyorum:(adanalıyım ama:)yemek konusunda çook iyidir.Nerde yerseniz yiyin bi adana yediğiniz zaman daha önce yediklerimiz adana değilmiş dersiniz:)