bilgedm Elele dormire 2 otomatik sallanan ana kucağı satıyorum. Gri renk, garantisi devam ediyor. Toplamda 10 kere kullanmamışızdır. Yıkayıp kaldırdım tertemiz duruyor. Sıfırdan farkı yok. 📍 İzmir
bilgedm ARZUMM35 Kusura bakmayın fotoğraf çekemedim. Eğer isterseniz detaylı fotoğraflarını da çekebilirim.
ARZUMM35 bilgedm yani şöyle söylemek gerekirse yeni gibi demişsiniz ama sonuçta alınmış açılmış kullanılmış ikinci el olarak geçiyor aklımda fiyat yok sizin son fiyatı merak ettim
bilgedm ARZUMM35 elden en son 2000den yardımcı olayım. Toplasanız 10 kere kullanılmamış bir ürün ve garantisi devam ediyor.
a_ne00444 Gerçekten kurtaricim gaz şansıcinda vs ben satmayı düşünmüyorum ileride daha paHali olur kutusuna koyarak kaldır cnm çocuğunun çocuğuna kalsın ölü fiyata satma
bilgedm a_ne00444 Benim bebeğim bunu sevmedi sağa sola sallandığı için. Salınım hareketleri gazına daha iyi geldiği için 4moms aldım şu anda bile onun üzerinde uyuyor. Bir de manuel olanlardan var. Anakucağı koleksiyonuna döndü ev o yüzden elden çıkartmak istiyorum 😀
a_ne00444 kubilogy sallanan aparatı cikariyorsun ayaklardaki arka kısım bizdeki beyaz beyaz yerleri çıkar örtü çıkar aparat katlama kısmıyla katlanıyor ben bu hafta aNneme gidicem giderken onu getircez video çekerim toparlarken ama buraya atiliyormu bilmiyorum instAgram varsa ordan atım size
Arelinannesi23_ Elele Vertigo hem beşik hem anne kucağı oluyor elektirikli 2 aylık 4 kez kullanıldı bebeğim sevmedi kolikti hem sağa sola hem arkaya öne sağlanıyor fiyat 3200 ilgilenen olursa