zeynep1401 Bebeğinizi spa ya götürdünüz mü goturduyseniz kaçıncı gün götürdünüz genelde 40 spa si konseptleri görüyorum internette 40. gün mü goturuluyor
maygirl zeynep1401 dilediğiniz zaman gotureblirsiniz ama bnde 40.gün goturmustum zaten oncesi cok kucuk 40 gunde kucuk tabi.sonra ilk 1 yıl ara ara gotrdum hep ogün cok güzel.rahatliyordu kas gelişimi icinde etkili olduğundan özellikle buyuzden gotrdum sonradanda.Hijyeninden emin olduğunuz bilinçli yerleri tercih etmeniz öncelik olsun herzaman.
KendiEvimdeDeplasmandayim zeynep1401 ben 40.gün götürdüm ama siz istediğinizde götürebilirsiniz. 38 42falan da olur yani yine konsept yapıyorlar
forumgurmesi zeynep1401 40 çok erken bence bağışıklık açısından, biz 3 aylıkken götürdük. Hijyen olarak çok güvenilir iyi biryer seçmek lazım bir de🌸
zeynep1401 KendiEvimdeDeplasmandayim maygirl Gün goturdugunuzde evde yine 40 banyosunu yaptirmismiydiniz
1tosbikinannesiyim zeynep1401 doktorumuz izin vermemişti götürmedim çok da hevesim vardı ama sağlık daha mühim ağzından o su girerse bağırsak mikrobu olabilir demişti öyle kaldı 😊
ikibaloglanannesi zeynep1401 6.ayda götürmüştük oğlumu. İkinci oğlumu da 6.ayda götürmeyi düşünüyorum.
twobabymom_ Günü fark etmiyor ama kızımı götürmemistim özellikle hastaneden de hediye olarak indirim çeki filan vermişlerdi anlaşmaları varmış ona rağmen doktorum hijyen açısından önermiyorum demişti oğlumu da götürmem
bilgedm zeynep1401 40 günlükken götürdüm. Çok gazlı bir bebek olduğu için iyi geldi yoksa acele etmeyebilirdim. Birkaç gün gaz konusunda oldukça rahatlattı. Yoksa 40 çıkarma için mutlaka götüreyim gibi bi derdim yoktu.