papatya0909 Dil dudak şişmesi karın ağrısı halsizlik gibi belirtiler ile başladı sonra vücudu kurdeşen sardı bu gibi durum yaşayan var mı nasıl önlemler alıyorsunuz ya da bu hastalık neden oluyor acaba
Guleryuz99 papatya0909 Genelde alerjı veya stresten oluyor, benım oğlumda alerjıye bağlı gelişiyor , bizim bi akrabada da alerjıye bağlı çocuk birden her yeri şişmeye başlıyor dr polenden demş alerjı yapıyormş , alerjı ılacı kullanıp şişmesni önlüyor
Yusufagahinannesi Hamile misiniz normal dönemde mi yaşıyorsunuz bu sorunu. Ben 32 haftalık hamileyim ve kurdeşen oldum geçen hafta
papatya0909 Yusufagahinannesi yok benim annem bu durumda Sizde. Neler oldu ? Annemde dil dudak yüz sismesi karın agrısı kusma hersey oldu yatak dosek yattı halsizlikten . Döktüğü kurdesen de tabi .
Yusufagahinannesi papatya0909 benimki hamilelik kurdeşeni diye geçiyor. Karnımda ve vücudumda kırmızı sivilce tarzı lekeler ve şiddetli kaşıntı oldu öyle ki uykumdan uyanıp ağlayacak gecelerce uyuyamayacak kadar. Hastaneye gittik kortizonlu serum verildi iğne yapıldı. Ama fayda etmedi daha fazla doz veremediler hamile olduğum için. Evde krem ve ilaç kullanmaya devam ediyorum şuan döküntüler geçti kaşıntı hafif devam ediyor. Tabi öncesinde tüm kanlarıma bakıldı idrar tahlili falan yapıldı kolestaz olabilir mi diye kolestaz çıkmadı