newmo yildizztozu bekleyelim canım bakalım yatacak mı acaba PTT ye gidip alan var mı ben onu merak ediyorum
asmingul487_ carpediem___ canm onu gizli modda bak cikiyor bnde de hata verip sayfa açılmadı gizli modda gozuktu
asmingul487_ ozgecankosar devam ediyor yaziosa sikinti yok o sayfa bazen açılmıyor bn hic giremiyordum googlede gizli mod diye seçenek var ordan yeniden giris ypinca girmistm bnmkide su an devam ediyor yaziyor
asmingul487_ Bnce vermycklr cunku daha taleplerimde devam ediyor yaziyor kac ay oldu vlla yazik insanlara umut veriyorlar toplu yatsa guzel para bez mama alcaktm stoklaycktm o da yalan oldu
filizkumsal asmingul487_ 😂😂bnde aynı mamamız 550 tl bulundgm yerdede mamamzn stogu çok çabuk tükenyor toplu alcaktm internetten insallh yatar bugün
filizkumsal asmingul487_ 😂😂bnde aynı mamamız 550 tl bulundgm yerdede mamamzn stogu çok çabuk tükenyor toplu alcaktm internetten insallh yatar bugün
Anneogul23 esar3142561 bende merak ediyorum basvuru yaptik e devletten ama hala devam ediyor yazıyor sonuç beli değil nasıl alacağız ne kadar alacağız ne zaman yatacak bir sürü soru işareti var bende