Ahhannelik Arkadaşlar merhaba kızım 2 yaşında başında konak oluşmaya başladı doktoruna götürmeyi düşünüyorum ama öncelikle sizlerden yaşayan var ise bilgi almak istedim
nnoktaa Ahhannelik 2 yaş için bilgim yok. Saçı uzun mu kısa mı? Tatlı badem yağı sürüp saç diplerine masaj yapabilirsiniz.
Sdfky Ahhannelik ben oğlum da hakiki zeytinyağını pamukla sürüp hafifçe ovaladım 15 dakka boyunca beledi sonra üstünden tarak yaptım sonra yılarken tarayarak ve ovarak yıkadım geçti çok şükür.
Ahhannelik Sdfky bebekken bu şekilde temizlemistim son zamanlarda tekrar başladı bir kaç kez yaptım temizleniyor geri başlıyor. Atopik bir bebekti acaba onunla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum
nalanablaa Düzenli olarak doğduğundan beri ecowell şampuan kullanıyorum hiç konak yapmadı bu zamana kadar sende bi şampuanını değiştirip dene istersen belki düzelir
Ahhannelik nalanablaa Atopik bebek olduğu için hep mustelanin atopik bebekler icin olan sampuanini kremlerini kullandık diğer şampuanlari hiç deneyemedik ama önerinizi dikkate alacağım cuma günü doktoruna da götürmeyi düşünüyorum