Arkadaşlar kankalar dostlar analar bacılar acil yardım edin benim beynim bedenim error veriyor artık. 16 aylık oğlum var ara ara gece uyanıyordu çok uykusu olsa bile 3-4 saat uyumuyordu bu durum nadir olduğu için çok sorun etmedim ve üstüne düşünmedim. Ama bu hafta pazar gününden beri bu şekildeyiz ve ben çalışan bir anneyim mahvoldum artık dayanmıyorum hem bedensel hem mental olarak çökmek üzereyim. Bu sabah işe giderken dayak yemiş gibiydim ağlayarak gittim desem yalan olmaz. Gece 2-3 gibi uyanıyor yada 4te uyanıyor 5-6-7 de ancak uyuyor o saate kadar ayağımda sallıyorum, emziriyorum pış pış yapıyorum bazen kendi uyusun diye yatağa bırakıyorum hiçbir şey kar etmiyor. En son uykusuzluktan bayılana kadar yatmıyor. Nolur yardım edin ne yapayım nasıl düzeltebilirim bunu yaşayan varmı? Her saat başı kalkardı şuan onu bile mumla arıyorum. Bu arada gündüz uykularında hiçbir sorun yok 8-9 gibi uyanır 12-1 gibi uyur 2-3 saat bh rutini hiç bozulmadı. Yemeğini güzel yer huysuzluk yapmaz bütün gün parkta koşar oynar çok aktif ve pozitif bir çocuk fakat gece bu sorunu aşamıyoruzz😢😢