helloandmom Kızlar mama suyu hazırlayan bir çaycı önerisi istiyorum karaca kullanıyorum ama memnun değilim 40 derece yazıyor üstünde kesinlikle 40 değil bildiğin haşlama suyu değiştirmeye karar verdim var mı bildiğiniz mama suyu hazırlayan işlevsel bir model 🌸
Bunedunyakardesim helloandmom yani ben normal ketılda kaynatıyorum suyu sonra termosa koyuyorum tüm gün o suyu kullanıyorum akşama kadar sıcak tutuyor zaten önemli olan önce suyu kaynatmaniz baya bı mamalarda kaynamış soğumuş su kullanın derler hep
maysamoms33 helloandmom termos 7 8 saat tutuyor bizimki yani decatlondan almıştım ama diğer türlü ben çaycı da kaynatıyorum hazır suyla biberonda ısısını ayarlayıp veriyorum canım
maysamoms33 helloandmom termos 7 8 saat tutuyor bizimki yani decatlondan almıştım ama diğer türlü ben çaycı da kaynatıyorum hazır suyla biberonda ısısını ayarlayıp veriyorum canım
helloandmom Bunedunyakardesim Allah Allah öyle yapım bari ama termosun akşama kadar sıcak tutacagını düşünmüyorum
tgcyi helloandmom ben cok hafif cezvede isitip kullaniyorum mama icin cok sicaksada ustune ekliyorum kettledan daha pratik oldu benim icin
Bunedunyakardesim helloandmom tutar Tefal termos alın sabaha kadar bile suyu içilir derecede ılık tutuyor :) hani şu kahve içtiğimiz termoslar var ya onlardan
helloandmom maysamoms33 bende baby mom markasının var ama çok uzun süre sıcak tutmuyor dediğiniz yerden alayım ☺️ teşekkür ederim 🥰
maysamoms33 helloandmom rica ederim büyük boy alın bence dışarıda felanda çok iyi oluyor gün boyu götürüyor içindeki su 🙏🏻❤️