Elvinemine Bazi arkadsalra belki canli canli görmüş bazilarida gormeye bilir şehirde yaşıyor olmalari sebebyle.sabah bahceye gecdim bide kablumbaga görmemi 😂😍ay hemen elime aldim sevdim oynadim.bebegimle ilk kez tanisdirdim .amam kızım cok korak 🤣
sek_kahve Elvinemine hahah 😂 bana garip geliyor ya dışı sert kabuğu var garip hissettirir diye hiç kaplumbağam olmadı ama mesela semenderim vardı onu alırdım elime
Elvinemine sek_kahve cocuklukdan tabiyki kucuklerini goruyordum elime aliyordum .simdi onun için korku yok.semender ne?
sek_kahve Elvinemine böyle ufak bir parmak boyunda ince uzun kurbağa ve kertenkele karışımına benzeyen bir şey 😅
Elvinemine Pirasalipuding yok anladim canım.sen kopek balığı buldun sandin.yazmişsin. … dalga gecer gibi .🤔bende onu nerden bulayim kaplumaga tarzi cava verdim.. canin sagolsun iyi kotu hansi manada soylemişsen🫠
Pirasalipuding Elvinemine ya hayır canım bir tane video var 4,5 yaşlarında bi kız çocuğu karadenizli muhtemelen o şekilde soruyordu “sen köpek balığısını gördün ? diye çok tatlıydı sen kaplumbağa paylaşınca aklıma geldi yazdım azcık gülelim diye 🙁