eylulbebesi_ Kızlar Perşembe gecesi oğlum ateşlendi sabaha kadar ve cuma akşama kadar ara ara ateşlendi her hangi bir sorunu yoktu bir anda ateşlenmeye başladı aynı anda huzursuzluk ağız burun da baya çok akıntı oldu 8 aylık bu arada hiç diş çıkarmadı şuan diş etleri şiş gibi sizce dişten mi olmuştur kaç gündür bekliyorum diş de yok ortada hemen çıkmayıp sonra mı patlar
nkygsz eylulbebesi_ evet bizimde öyle oldu bir hafta geçti aradan ikinci kez ateşlendi ve dişi patladı
bendenbirtanedahayok eylulbebesi_ bebeğiniz hasta olmuş, diş ateşi 38 üstüne çıkmaz burun akıntısı vs yapmaz geçmiş olsun
eylulbebesi_ bendenbirtanedahayok teşekkür ederim sağolun hastalık bir anda başlayıp bir gün içinde bitmez heralde diye düşünüyorum
merve1947 Benimde oğlum aynı şekilde 10 aylık olcak henüz diş çıkarmadı 2 gün önce birden ateşlendi öyleki 39 a çıkıyor ateşi birden diş diye yorumladım, çünkü ateşi varken bile çok huysuz, huzursuz değil. Yemek vs yiyor keyfi yerinde tek sorun ateşi çıkıyor.
merve1947 Bizimki diş gibi gözüküyor çünkü hasta olsa belli olur birşeyle ters gider ama hasta gibi değil ateşe anlam veremiyorum bende