Aintyourmama hollylolly ayna koydum yere çömeldim telefonla flaş tutup baktım 1 haftalıktı ben baktığım da çok ndt anlaşılıyordu kanıyordu zaten
Aintyourmama hollylolly valla bende korka korka baktım ama iyi ki bakmışım fark etmesem öyle kalacaktı zaten şüphelendiğim için baktım
esraaesraa Aintyourmama düne göre yara yeri biraz daha iyi gibi inşallah dğzekir ya diktirmek istemiyorum daha 3 defa dikildim:(
melindababy esraaesraa merhaba benimde devlette dikişlerim hep açıldı ben labioplasti olmuştum devlette ama 4. de dikiş için artık özele gittim özel dikti bi daha kurtuldum şükür bi özele de görünün imkanınız varsa 💞
esraaesraa melindababy dün özele gittim kremler fitil ve çinko vs verdi dikime gerek kalmayacak dedi bilmiyorum ne olacak çok yoruldum süreçten🥲
melindababy esraaesraa aa ne güzell toparlayacak demek ki dikişe gerek kalmadan hallolur inşallah çok sevinirim sizin için 😍
esraaesraa melindababy ayyy inş öyle olur tekrar dikilmek istemiyorum bugün gittim iyi görünüyor dedi. Eskiden kadınlar nasıl yaparmış acaba ya o yırtılsrı nasıl düzelmiş acaba
1234567889022_ acemiaanne bende de ipler görünüyordu bende dikişlerim patlamıştı içten ama geri dikildi sizin ki kaynadiysa bir zaman sorna düşer o dikişler dert etmeyin
emirtalhagngr acemiaanne dikişlerin iglesmesi için artık sıvı gelmiyorsa kantaron yağı sürün ben fayda gördüm çabuk iglesiyor
esraaesraa emirtalhagngr evet dün aldım ama afferdersiniz vajina giriş kısmında yanma hissiyetı var normal mi bu acaba