kubrakaradumann  kızlar oğlum 6.5 aylık saçları bu şekilde az yani döküldü zaten şimdiye kadar bu aydan sonra uzar mı uzaması için ne yapabilirim şampuan vs önerisi olan var mı?
ferdagok kubrakaradumann pureseed diye temiz içerikli bir bebek şampuanı var, ben henüz kullanmadım ama fotoğraflı yorumlarına bir bakın isterseniz, kullananlar saç uzattığını söylüyorlar.
3kedili2bebekli kubrakaradumann sık sık tarayın uzar kullanip memnun kalan çok ama ben sampuanlar vücuduna da degdigi için ilerde tüylenme yapar diye korkuyorum
aleynaidil2025 Ben dökülmesi normal diye biliyorum zaten altı aydan sonra dökülenler yerine gelir ve uzamaya başlar tedirgin olacağınız bir şey yok ekstra bir şey kullanmayın da Osman gönülal hoca bununla ilgili bir video yapmıştı isterseniz bakabilirsiniz ❤️
aleynaidil2025 Ben dökülmesi normal diye biliyorum zaten altı aydan sonra dökülenler yerine gelir ve uzamaya başlar tedirgin olacağınız bir şey yok ekstra bir şey kullanmayın da Osman gönülal hoca bununla ilgili bir video yapmıştı isterseniz bakabilirsiniz ❤️