aysima38 Gokturkmom maşallah canım Allah bağışlasın yine de erken göstermiş bekletmemiş kıyamamış sana🤭
aysima38 aysebb sağol canım öyle ama daha çok kızlar dedikleri iiin kafam karıştı fikrimi sormak istedim
aysima38 Poyrazbayb benim kızım 2 yaşında şuan 4 aylık hamileyim inşallah sizinde gönlünüzden geçen olur her meyveden taddırır ünşallah rabbim isteyenlere🥰
Gokturkmom aysima38 bizim de göstermedi 2sefer eşim dedi ki acaba kız mı 😂 ama ben hep biliyordum oğlum olacağını 🤍 umarım sizinde gönlünüzce olur herşey
Elfgrn aysima38 eltim 24. Haftada anca öğrenebildi oğlu olduğunu, Yani pek de kıza erkeğe bakmıyor geç olması
dorukselen aysima38 14. Haftada erkek denildi sonra bir daha göstermedi netleşene kadar erkek erkenden belli eder genelde doğru çıkar dedikleri benimde oglusum var 🥰
aysima38 dorukselen kesin erkek mi demişdi erkeğe benziyo mu denildi kesin dediyse doğrudur erkek erken belli ediyomuş kendini
Gokturkmom aysima38 Hep öyle hissediyordum bişeyler bakıyordum elim mavili papyonlu şeylere gidiyordu 🫠 söylemiştim ya net 14+2de söylediler sonrasında hep aynı söylendi yanılma olmadı
Gokturkmom aysima38 Çin takvimi tutmadı,mide bulantısı yaşadım hep tatlı yiyerek geçirdim özellikle karpuz ve dondurma 🤩💞😂
aysima38 Gokturkmom bende bütün takvimlerin hepsi erkek diyor bide kız çıkarsa şaşarım😂😂 dondurmayı bende çok seviyorum ve tatlı olan meyveleri ayrıyeten tatlı falan baklava gibi öyle canım hiç istemedi sizin istedimi