biranneningunluguuuu Bebeğimde feci gaz sancısı var, kimyonu önerdiler, evimde toz kimyon paket var onu demlesem olur mu? Ne kadar tüketmeliyim??
nurrr26 biranneningunluguuuu aktardan kimyon tohumu aldım aktar kimyon rezene anason karıstırıp içmeyi onerdi ama ben anason almadım. Kimyon ve rezene karıstırdım. günde bi tatlı kaşığı olacak şekilde her gün içiyorum. Baya bir faydası oldu içmediğim günlerde bebeğimin zorlandığını farkediyorum
Akkuzum biranneningunluguuuu bir çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon koyun üstüne sıcak su ekleyin biraz bekleyip içebilirsiniz
nurrr26 biranneningunluguuuu bir kupaya yapıyorum ben. İki tohumu birbirine karıştırdım kupaya bir tatlı kaşığı ya da 2 çay kaşığı şeklinde kullanıyorum
biranneningunluguuuu Akkuzum 1 su bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı suda beklettim, kahve fincanı kadar ölçüde içeceğim şimdi
Akkuzum biranneningunluguuuu rica ederim benim oğlum da çok gazlıydı bu çayı içtiğimde biraz rahatlıyordu. Masaj duş denemediğim şey kalmamıştı. 5 ay çekmiştik 😥