Alparslanmom__ Kızlar 7 aylık oğlumda sıcakların gelmesiyle birlikte isilik çıktı üst vücudunda ince şeyler giydiriyorum serin tutmaya çalışıyorum fakat gitmiyor. Hemen gitmemesi normal mi ?
Gizmokzilla Alparslanmom__ çok normal, siz elinizden geldiğince ılık banyolar yaptırın sık sık. Terlemeyeceği şeyler giydirin 🫶🏻 her banyoda sabun kullanmayın vücudunun sıcağını biraz alsa duş yeterli. Bu şekilde rahatlarsınız 🫶🏻
zengi7_4 Alparslanmom__ zeytinyağı ile masaj öneriyorum ayrıca doktorumuz bize günde iki kez ılık duş ve duş sırasında sabunu ve şampuanı azaltmamixi söylemişti
linababyy Merhaba bi fikrim yok ama aynısı sıcak havada kızımın sırtında çıktı gıtmıyor bende şurada bekleyeyım
Alparslanmom__ Gizmokzilla hmm evet düne kadar duş aldırdım serinlesin diye ama bugün hava serinledi o yüzden korktum üşür diye de yarın aldırayım bi yine ince şeyler giydiriyorum
Gizmokzilla Alparslanmom__ o Evet hava bugün serindi. Ilık suyla duş aldırmanızda yine de bir sakınca yok ki kışın da yıkıyoruz nasıl olsa, bol su vücudun temizlenmesi isiliğin en güzel ilacı bence 🫠
Alparslanmom__ zengi7_4 Her duştan sonra mutlaka zeytinyağı ile masaj yaparım aksatmadan. Her duşta da sabun ve şampuan yapıyordum. Nasıl yapayım 1 kere mi şampuanlayım o zaman
rachelgreen_ Benim bebeğimde de aynı sorun var sıcaklar başladığından beri Alerji mi sıcaktan mı hala tam emin değilim ama önceden de yani iki aydır yediği şeyler şimdi niye alerji yspsın ki diyerekten isilik olduğunu düşünüyorum
Alparslanmom__ rachelgreen_ Sadece üst vücut olduğu için isilik diye düşünüyorum altta yada sırtında falan her yerimde olsa alerji olurdu diye biliyorum ben tabi yanlış ta yönlendirmeyeyim
zengi7_4 Alparslanmom__ evet sadece bir kez kullanın çünkü isiliği azdırıyormuş bu yüzden o isilik geç iyileşir
Alparslanmom__ Gizmokzilla Haklısın ama kışın petek açıyoruz yazın petek kapalı havada serin olunca korktum 🥲 aldırıyorum şimdi artık tamamen yaz gelsin her gün duş aldıralım rahatlasın bebişler