Merhaba anneler oğlum 7 buçuk aylık olunca çalışmaya başladım mecbur ödememiz vardı eşime destek olmak için bu süreçte 1 buçuk ay annem 5 ay kaynanam baktı biz farklı şehirlerde oturuyoruz o yüzden ikiside yanımda kaldılar buraya kadar bir sıkıntı yok toplam 6 buçuk ay kadar var çalıştım sonra çıktım işten işten çıktığım da oğlum 14 aylıkdı
İşten gelip ilgilenmsemde vardiyalı çalıştığım için oğlumu görmediğim günler bile oldu
Bu süreçte babaannesine çok bağlandı tabi
Gözüm asla arkada kalmıyordu aralarında bir bağ oluştu çok iyi bakıyordu buraya kadar bir sıkıntı yok
Ama şimdi yani işten çıktığımdan beri yaklaşık 2 buçuk ay oldu nerdeyse oğlumla kaynananın oluşturduğu bağı kuramadım
Kendi açımdan ona tüm sevgimi veriyorum zaten çocuguöla doya doya vakit geçirmeyi çok özlemişim aktivete oyunlar gırla
Ama oğlum beni hiç aramıyor , nasıl desem geçen tüm aile toplandık kaynanam vardı hep ona gitti hiç benim kucağıma gelmek istemedi hatta kucağıma aldığımda ağladığı oldu hep babaannesiyle olmak istedi.
Bu arada çalışırken bile günde 2 kere hatta her fırsatta görüntülü arıyordum elimden geleni yapıyordum ama bana karşı neden böyle ?
Dünde annem baktı eşimle 1 günlüğüne şehir dışına çıktık eve geldim kucağıma bile gelmiyor ben olmasam hayatında sanki eksiklik olmayacak . Babasıyla arası iyi onun çalışma saatleri daha düzgün olduğu için babası eve gelsin hemen kucağına atlar ama biz niye bu bağı kuramadık ya da ben öyle hissediyorum ama herkesde farkında .
Hatta kocamın ailesi de sen bize bırak kalsın falan diyor çünkü beni zaten aramıyor herkes farkında bana gelmiyor
Ben bu çocuğu nasıl kendime bağlıycam daha ne yapabilirim bilmiyorum artık
Psikolojik olacaksa üzüntü içerisindeyim
Bu durumu yaşayan annelerden yardım istiyorum açıkçası nasıl bir yol izlemeliyim
Mecburdum çalışmaya pişman olduğumu hissediyorum bugünlerde