uykuyusevmeyenbebe Kızlar bayramda tatile gideceğiz kaç gün olduğu şimdilik belli değil bebeğim için yanıma neler almalıyım mutlaka çantanda şu da olmalı dediğiniz neler var :)
Gizmokzilla uykuyusevmeyenbebe güneş kremi, deniz havuz için tabanı kaymaz Deniz ayakkabısı, şapka. Ben öyle UV korumalı kıyafetler falan almadım açıkçası. 🫶🏻
Gizmokzilla uykuyusevmeyenbebe bebeğiniz kız bebiş mi ? Benim oğlumu ben mayo bezle sokuyodum direk. Ama kız bebişse çok güzel mayolar var onlar için. Yani uzun kollu düşünürseniz uv korumalı almanız en mantıklısı olur. Bu arada mayo bezi söylememişim mükemmel kurtarıcı bir şey 🫶🏻
uykuyusevmeyenbebe Gizmokzilla kız bebek :) mayo desenleri çok güzel fakat güneşten yanarsa diye korkuyorum o yüzden bilemedim nasıl tercih edeceğimi bide ilk tatilimiz olacak nasıl olacak bilmiyorum 🤣
hellobitchs uykuyusevmeyenbebe bizimde bayramdan sonra tatilimiz bende uzun kollu bakıyordum ama kızım asla sıcak sevmiyor o yüzden askılı falan bakıyorum bide kumdan kale yapması için oyuncaklar alıcam simit vs bol bol güneş kremii
Gizmokzilla uykuyusevmeyenbebe boll boll güneş kremi sürün her suya girişinde tazeleyin direk güneşe çok maruz kalmasın bir şemsiye vs bulundurun yanınızda. O şekilde yanması minumuma iner. Benim oğlum biraz kararmıştı tatilde ama full üstü falan çıplak olduğu için garip durmamıştı tabi 🫶🏻😆
uykuyusevmeyenbebe hellobitchs peki sizce kaç tane kıyafet almalıyım yanıma şöyle bana liste yaparsanız çok hora geçer 🤣