zeyno0904 Kızlar temizlik tüyolarınız neler evi nasıl toplu tutuyorsunuz düzenli rutininiz mi var yoksa toplu temizlik mi yapıyorsunuz bildiklerinizi paylaşır mısınız ben mutfakta tezgah üstünü temizleyecek ve mutfak masasını kokusuz bi ürün bulamadım bi türlü mutfakta kokulu şeyler sevmiyorum
Bebislerhakkinda zeyno0904 evi supurebilirsem Allah a şükrediyorum çünkü enerjim ancak oğluma ve yemek yapmaya yetiyor .eğer temizlikle kafayı bozarsam yatarım kalkamam gibi duruyor😄
mamacitaa_ zeyno0904 tuyo falan yok bam bam bammmm 🤩🥳🥳 deli danalar gibi girişiyorum eve valla her sabahh
reylok Temizlik tüyom yok Robotun düğmesine basıyorum çalışıyo. Her yeri tertemiz yapıyor. İyi ki kocam almış Allah razı olsun Söyleyeceklerim bu kadar😂😂😂
zeyno0904 reylok canım mutfak tuvalet banyo temizliği bi sürü iş var robot bende de var yoksa bekar evim de almıştım kullanıyordum evlenince de devam ettim
zeynep91 reylok robotun süpüreceği boş alan bile yok evimde ben topluyprm arkamdan dagıtıyolar😂😂😂 2 bebeli hayat 😂
drykhvc Vallahi bazen hiçbir şey yapamıyorum oğlum daha çok küçük 3,5 aylık ama ben o eğer uyursa uyumaya çalışıyorum bide ablamın düğünü oldu git gel derken ev felaket napalım ya amannnnn dünyanın sonu değil ya biraz da kirli duruversin
pogacayanaginannesi zeyno0904 eşimin evde olduğu günler genel temizlik yapıyorum diğer günler üstten üstten işte zaten her gün pert oluyorum birde temizliği dert edinemem bu aralar
zeydinannesiyim Çok uzun anlatması sanki :) öncelikle benim önceliğim temizlik denilince mutfak. Akşam bulaşıklarından sonra bir iki dolap içi düzeltme detaylı silme. Düzenleme. Sonra içler bitince kapakları önlü arkalı silme. Bunları farklı günler yapıyorum çünkü 5 aylık oğlum var. Evi düzenli tutmaya çalışırım ki süpürmek için işenmeyeyim. Her evi süpürdüğümde de banyo temizliği. Ve evimin temiz olduğunu düşünüyorum. 2 ayda bir de cam kapı genel temizlik için yardımcı alıyorum :) umarım yardımcı olabilmişimdir
Glcn_srgn23 zeydinannesiyim bu detayı cok sevdım dolanlarınız o yuzden hep temız kalır bundan sonra bende her gun bır cekmece ıcını detaylı temızlıyeyım 😍
2_oglanannesi Yani kahvaştı sonrası şöyle bi derle topla. Yapıp dik süpürgemle ayak altını almaya gayret ediyorum. Oturma odası mutfak giriş ve halısız zeminlere her gün süpürge tutuyorum nerdeyse. Camlarımıda sırayla canım isteyip halim oldukça siliyorum oğlum uyurken işim yoksa oturma odasını çocuk odasını siliyorum mesela gibi gibi. Temizlikte en sevdiğim üründe çamaşır deterjanı cam dışında her yeri onunla silerim😍
124_3 zeyno0904 benim 7 aylik kizim var daha yeni yeni biseylerler oynuyoruz biseyler yapuoruz eline bisey verdigim saman etrafa dokuyo en son toplarim oyuncaklarini da gece uykusuna gecince gunluk evi cekme bulasikti ivir zivir bebegim uyaninkennyapma calisiyorum genelelike o uyudugjnda uyuyorum
mondecaidensecmeler zeyno0904 günlük evi supuruyorum ve toz alıyorum. Çamaşır ve bulasik varsa ertelemiyorum. Haftada 1-2 defa dip bucak yapiyorum. 2 günde 1 bir WC/banyo yıkıyorum.
Cananmira zeyno0904 kızım 1 yaşına girdikten sonra (şuan 2 buçuk yaşında) rutin oluşturdum her gün dikey süpürgeyle süpürüyorum dağınıklığı toparlıyorum tuvalet banyo falan günlük yapıyorum. İki güne bir büyük süpürgemi çalıştırıyorum toz alıyorum ve çamaşır yıkıyorum. Bu sayede çok iş birikmiyor ani misafir gelince elim ayağıma dolaşmıyor. Hasta dahi olsam rutinlerim hep böyle çok çok kötü hasta olmadığım sürece☺️
aarges zeyno0904 cifle çok güzel duvar siliniz . Cam ve aynalara bulaşık parlatıcısıyla siliyorum özellikle düşa kabin Yerleride sirke ama beyaz sirkeyla sişiyorum Lavabo karbonat sıcaksu