farelikoyunkavalcisi ElisaMom_ kesinlikle öyle ama suç yine kadınlarda değil çılgınlar gibi çocuk yapan durmak bilmeyen erkeklerde 🫠
ElisaMom_ farelikoyunkavalcisi kadınların zaten suçu yok eski zihniyetli erkeklerin soyum devam etsin diye diye direterek kadınları doğum makinesi olarak kullanmalarına suç şimdi simdi de görüyoruz öyle erkeklerin çocuklarını malesef
glz2 ElisaMom_ elazığ taraftarına da vanda saldırıda bulundular instagram üzerinden açık açık tehtidler savruldu bu maçın böyle biteceğini çok belliydi zaten
ElisaMom_ glz2 görmedim ama böyle bişey varsa buda doğru değil çok yanlış,edebiyle güzel güzel izlemek varken böyle şeylere ne gerek var
farelikoyunkavalcisi barbieeemom biz kadınlar iyi ki varız 💘 bir de bizim oğullarımız iyi ki varlar 😅
glz2 ElisaMom_ elazığ halkı misafirperverdir merttir cömerttir bu davranış onlara yakışmadı ama sürekli bi kışkırtma yaptılar milleti çocuklarıyla açık açık tehdit ettiler sonrasıda maalesef sonuç ortada
barbieeemom farelikoyunkavalcisi iyi kiiii💕💕 senin oğulların benim de kizlarimmm iyi ki varlar iyi ki ohhhh be 😍😍
barbieeemom farelikoyunkavalcisi iyi kiiii💕💕 senin oğulların benim de kizlarimmm iyi ki varlar iyi ki ohhhh be 😍😍