arzumornek Oğlum 3 ay 22 günlük. Tam olarak atağa girmiş bulunmaktayız, aşırı huzursuz sürekli ağlıyor😒 nasıl çözüm buldunuz? Aşıları henüz yaptırmadım
zeynepoa arzumornek ayy tek çözümü zaman.. bizde yaşadık maalesef geçen hafta. Berbattı… meme reddi başladı mesela hala çözemedim.
laymeriii arzumornek bizde yarın 4 aylığız tam el ağızda mız mız hep ilgi istiyor hemen sıkılıyor dişleride kaşınıyor galiba sürekli ağzında söyleniyorda söyleniyor acı çeker gibi o biter diş başlar 🥺
UykuPerisi_ arzumornek 3 ay 20 günlük canımın içi gece ile başladık gündüzden devam ediyor perişan oldum sürekli ağlamalar, uykuya dalamama ve meme emmeme… deli oldum uykusuzluk bir yana sürekli kucak istiyor kucağa alıyorum yine ağlıyor geçici olduğunu söylesin biri lütfen
ruveyda_34 arzumornek 5 ay 10 gunluk sanirim bu ataklar hic bitmiyor🤦🏻♀️kolik bir bebek surekli huzursuz ve ağlıyor suan dis cikarma evresinde geceleri uyku yok
prenseskus laymeriii aynısı 3 ay 21 günlük veee başa çıkamadımiz beslenme reddi var kilo almadi bu ay da O kadar can sıkıntısı varmı şuan bende sırtı yere gelmiyor birde öyle ağlıyor ki yatınca nasıl sinirleniyor dönmeye çalışıyor hatta azcık yüksek yatsın hemen dönüyor yuvarlnyo
laymeriii prenseskus evet kızımda o günlerde dönmeye başlamıştı şimdi gece uyurken yüz üstü uyumaya başladı yatıyorum bi bakıyorum dönmüş çok şükür gece zorlamıyor kızım ama gündüz pilim bitiyor. Meme reddi yaşamadım daha inşallahta yaşamam benimki emzik niyetine hep qğzında dursun istiyor