Zumraaa Merhabalar tayinimiz Kırklareli ye çıktı .Dıyarbakırdaydık .Bizim için uzak bir konumda .Çalışma koşulları hayat şartları sağlık koşulları ile ilgili bilgisi olan var mı ?
teacherikizannesi Zumraaa sağlık yönünden iyi özel devlet hepsi var. Merkezde küçük avm var en gelişmiş yeri Lüleburgaz avm si büyük. Edirne’ye yakın Edirne daha gelişmiş oraya gidersiniz gezmeye.
ozcan39 Zumraaa Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle. Ben merkezde yaşıyorum, burada bir tane eğitim araştırma hastanesi ve bir tane de tıp merkezi mevcut. Küçük bir şehir, rahat edersiniz inşallah. İlçe çıkarsa yine bilgi veririm
Zumraaa teacherikizannesi çalışma koşulları bizim için çok önmeli eşim burada yoğun bir çalışma gösterdi gideceğimiz yerin de benzeri olmasından çekiniyorum açıkcası
teacherikizannesi Zumraaa ilçe tercihi yapacaksanız düzgün yaparsanız yoğun olmaz. Pehlivanköy yazmayın özellikle ggm sürekli şehir dışı yırt dışı görevlere gider. İlçe jandarma yazın bnce Koföaz demirköy vize bunlar sakin yerlerdir
Zumraaa andiii yaa inşallah tercih dışı geldiği için üzgünüz biraz ama yerle alakalı da pek bilgim yok umarım seveceğimiz bşr yer olur 😊
teacherikizannesi Zumraaa vize Babaeski demirköy kofçaz pehlivanköy bu ilçelerin ilçe jandarmasını tercih edebilirsiniz. Pehlivanköy ggm (geri gönderim merkezi ) çok yoğun özellikle yazın burayı tercih etmeyin. Lüleburgaz da fazla yoğun değildir düşünüyorum, orayıda yazabilirsiniz bnce.
teacherikizannesi Zumraaa vize Babaeski demirköy kofçaz pehlivanköy bu ilçelerin ilçe jandarmasını tercih edebilirsiniz. Pehlivanköy ggm (geri gönderim merkezi ) çok yoğun özellikle yazın burayı tercih etmeyin. Lüleburgaz da fazla yoğun değildir düşünüyorum, orayıda yazabilirsiniz bnce. Biz pehlivabköyden gidiyoruz çok şükür
teacherikizannesi Zumraaa elbette var gem merkezde hem Lüleburgaz zaten ikisi gelişmiş. Ek gelişmiş olanı da ilçesi olan Lüleburgaz
teacherikizannesi Zumraaa elbette var gem merkezde hem Lüleburgaz zaten ikisi gelişmiş. Ek gelişmiş olanı da ilçesi olan Lüleburgaz
ozcan39 Zumraaa Kırklareli merkezde özel hastane yok, tıp merkezi var. Özel hastane bir tek Lüleburgaz ilçesinde mevcut, o da merkeze 45 dakika uzaklıkta
teacherikizannesi teacherikizannesi pınarhisar da küçük olaysız. Tüm ilçeler aklıma gelmiyor birden geldikçe yazıyorum.
teacherikizannesi teacherikizannesi pınarhisar da küçük olaysız. Tüm ilçeler aklıma gelmiyor birden geldikçe yazıyorum.