hlytkl Balıkesir’de yaşayan var mı bilgi verir misiniz nasıl bir yer merkezde nerelerde ev tutabiliriz iyi bir semt öneriniz var mı
cLearQueen hlytkl balikesirde yasamiyorum dayimgil orda pek bilgim yok ev hakkinda ama cok cok güzel bi sehirbence hayirlı olsun
Mery103 hlytkl hayırlı olsun ben balıkesirliyim bizde geçen sene tayin olduk doğuya ilçe seçimi oldu mu merkez mi geldi ☺️
sheila hlytkl balikesirin neresine cikti acaba tayininiz? Ben balikesiri cok severim. Annemler akcayda oturuyor (edremit). Kisin daha sessiz sakin. Yazin civil civil. Genelde emekliler oluyor:)
hlytkl sheila Sağolun,Merkeze gideceğiz mobilya falan almamız gerekiyor oradan alabilir miyiz Bursa’dan mı almamızı tavsiye edersiniz
Minikosannesi hlytkl Hayırlı olsun ben Balıkesir Edremitteyim bizde geçen yil taşındık sizin ilçe belli mi
Rosebud10 hlytkl maddi duruma göre değişir ama paşaalanı tarafı iyi Bahçelievler de güzel ama altı su Allah korusun deprem riski için sakıncalı
sheila hlytkl orda yasamadigim icin nerelerden mobilya alinabilir bilmiyorum acikcasi. Bilen biri cevaplarsa daha iyi olur:)
ezgiii12490 hlytkl merkezde güzel mahalleler Maltepe Toygar pasaalano bahcelievler Plevne buralar çok güzel kiralar pahali ama ne iş yapiyor eşiniz nende Balıkesir’de oturuyorm eşim memur
Elfgrn hlytkl Ben bandırma’da yaşıyorum biz burda büyük eşya mağazasından almıştık eşyalarımızı ( tayinci değiliz buraya yerleştik tek) çokta memnunum tam ismini hatırlamıyorum ama evrakların içinde kağıtlarda yazıyor. Bulduğumda yazarim aldığım yeri
instamomdegil hlytkl merkezde çarşıda mobilya satan yerler var, ayrıca bilindik markaların da yerleri var merkezde.
damlaozzz hlytkl Ev konusunda bilgim yok İzmirde yaşıyorum ama balıkesirliyim çok güzel bir şehir hayırlısı olsun 🌸
instamomdegil hlytkl ben de Balıkesir’de görev yaparken Balıkesirli gelini olmuş biriyim. Bahçelievler, paşaalanı , Atatürk mahallesi iyi yerler diye geçiyor.
instamomdegil ezgiii12490 ay siz nereden oturuyorsunuz Balıkesir de . Ben de Balıkesir’de yaşıyorum da :)