elfemrh Kızlar minico.com dan alışveriş yapan oldu mu. Ben dün sipariş verdim ama bugün yorumları okuyunca baya olumsuz gördüm dolandirildimmi acaba 🙄
Sedakanikyiss elfemrh Yatak aldık iki tane kraftın ikiside zamanında ve sorunsuz geldi ben memnun kaldım i
Doruksmet elfemrh Ben de yatak aldım.Çok geç kargoya verildi.Telaş etmeyin mutlaka elinize ulaşır aldıklarınız ama geç ama erken ☺️
Ozlemaydin elfemrh bn magazasindan tulum aldim ama islminca rengi gidiyor puset aldim o iyi cikti ama elbiselr berbt
elfemrh Sedakanikyiss haticemm Kubraozdemirr shdemir Janss Ozlemaydin Doruksmet peki tarih olarak yeni mi yaptınız bikac sene mi önce mi cevap verirseniz sevinirim
Janss elfemrh Ben bez ve nendil alışverişlerimi sitesinden yapıyorum . Bir kez de pijama takımı aldım çokta memnun kaldım . Kargo ile ilgili de sorun yaşamadım kısa sürede ulaştı elime .
Kubraozdemirr elfemrh ben hamileliğimde alışverişimin yarısını ordan yaptım eksik hiçbişey gelmedi ve mal kalitesi de çok iyi kıyafetlerinin
shdemir elfemrh Benim oglum suan 6 bucuk aylık. 3 aylıktı bebek arabasi aldigimda daha yeni yani 3 ay önce falan
Kubraozdemirr elfemrh benim beş ay falan oldu ama alt komşumuz kıyafet ve bez aldı iki hafta önce geldi hızlıca ve kaliteli, ben prince yazan yenidoğan seti aldım oğluma ve inanılmaz kaliteli
ZeynepKara elfemrh ben geçen ay sipariş oluşturdum sorunsuz geldi sadece kuryede bi sorun yaşadım onuda bildirdim zaten ürün olmayınca değişim talep ettim onda da bi sıkıntı olmadı değişimde yaptılar ama elleri biraz ağır onu söyleyebilirim