Uykusuzhergeceeee Kızlar bana vileda mop bir şey önerin Allah aşkına. Pratik ıslak bırakmayan kullanışlı bir şey arıyorum
ada00 Uykusuzhergeceeee VIP Ahmet twester kullanıyorum ama çok büyük kovaları kirli su temiz su ayrılıyor ben çok memnunum çok Vileda arayışı yaptım ıslak iz bırakmayan sonunda buldum,ama parke de çok etkili bazı parkeler iz bırakıyor ne yapsan olmuyor
minikurabiyeninannesi Uykusuzhergeceeee Vıp ahmetin viledasını kullanıyordum bu pembe renginde olan baya popülerdi bir zamanlar memnundum ben
usenmedimyaptimbirvelet Uykusuzhergeceeee silva kullanıyorum. Ha kova su yapıyorum elimle sıkıyorum ama sanki elinle silmişsin gibi iz de bırakmıyor.
ada00 Uykusuzhergeceeee pratik değil vala meşkatli biraz moplar var Vileda in onlarda bak istersen Trendyola falan
goldengate Mavisiimm tesekkurler burda eski postlara bakip buldum bu mopu,galiba sizinde yorumunuz vardi
Uykusuzhergeceeee usenmedimyaptimbirvelet Valla pratik olsa iyiydi elle yıka sık iyi olmadı 😬 Teşekkür ederim yine de😊
Yigit_Yagiz_Moms Uykusuzhergeceeee evde mopunuz varsa, sleepy in yeni çıkardığı kullan at mop bezlerinden kullanabilirsiniz. İnanılmaz pratik. Su, bez, kova, sıkma derdinden kurtuluyorsunuz. Bizim gibi bebekli ve vakti kısıtlı hanımlar için çok pratik
sena68 Parex wondero kullanıyorum. Detaylıda ılık su ile sadece elle siliyorum ardına wondero ile siliyorum. Arap sabunu yüzey temizleyici +sirke nazarlar uçsun 😄
betamom Uykusuzhergeceeee ben dümdüz mandallı mop kullanıyorum. Acele işim varsa sleepy takıp siliyorum. Yoksa normal bez takıp siliyorum sonra hoopp makineye bezler.