Gamzeemre Kızlar yardım edin ya nasıl zayıflayabilirim böyle kahve , çay ,vitamin vs bunu kullan diyeceğiniz önereceğiniz bir şey var mı büyük bir göbeğim var
Pandayavrusu28 Gamzeemre hiçbir çayın kahvenin faydası yok aksine karaciğerleri perişan eder 88 den 65e düştüm aralıklı oruçla hayatın kendisi oluyo diyete gerek kalmıyor
mamacitaa_ Pandayavrusu28 kendi başınıza mı yaptınız aralıklı orucu ve ne kadar sürede bu kadar kg gitti 🤩🤩
mamacitaa_ Pandayavrusu28 kendi başınıza mı yaptınız aralıklı orucu ve ne kadar sürede bu kadar kg gitti 🤩🤩
Gamzeemre Pandayavrusu28 detaylandırabilir misin zahmet olmazsa merak ettim bir de diyetisyenle mi ilerlediniz neler yaptınız
Pandayavrusu28 Gamzeemre 63 kilo ve sadece göbekte biriktiyse sana tek tavsiyem Diyet değil alt karın çalışması Ayşegül demirsoy’un karın egzersizleri yaz evde çok güzel bir şekilde o alt karni writirsin Ama şunu unutma bir kadını oluşturan yağdır Çünkü O yag olmazsa Adetin bile düzensizliğe giriyor kadın eşittir ödemdir Bu yüzden alt karın tamamen gitmese de yani doğum yaptığın için o karnın artık senin için bir yoldaş
Pandayavrusu28 Gamzeemre Tabii ki hayır diyetisyenle sadece bir ay çalıştım keşke çalışmasaydım yine kendi emeğimle yaptım . sabah kalktığın zaman ılık limonlu bir su iç sonra kahvaltını da tam buğday ekmek bulundur ekmeği bir anda kesme Çünkü hastalıklara yol açabilir ve protein ağırlıklı besleniyorum haftada 3 veya 4 defa da sporumu yapıyorum Ne yazık ki Evim yürüyüş yerlerine yakın değil çoğu şey bana uzak olduğu için dışarıya çıkmak çok zor bir şey Ben de evde spor yapıyorum İlk zamanlar Leslie ile başlayın 5 dakika 10 dakika sonra ilerlersiniz bir anda kendinize yüklenip spor yaparsanız o spor size eziyet olur ancak kaslarınızı yormuş olursunuz yağdan gitmez bizim önceliğimiz ya yağdan verirsen zaten 60 kilo olan bir insan bile 50 gibi görünür 70 olan da 60 gibi görünür O yüzden tartiya odaklanma direkt bedenine odaklan her hafta olmayan O kıyafeti giymeye çalış Mezura ile ölçer çoğu Instagram sayfası aralıklı oruçla ilerliyor .iki ana bir ara yapıyorum İstersen iki Ara iki ana yapabilirsin sabah kahvaltıya haşlanmış yumurta veya yumurtalı tarifler yapıyorum yanına bir dilim ekmek peynirim bol Yeşilim tabak yapmaya özen göster kendini için öğlen acıktığın zaman Türk kahvesi yanına bir hurma veya lokum veya yoğurt ya keten tohumu salata eğer Yapay Zeka uygulamasını kullanıyorsan aralıklı Oruç nedir diye yazarsan çıkar ve sana ona örnek olacak şekilde menü hazırlar akşam için de ekstra gidip bir şeyler almıyorum evde ne piştiyse onu yiyorum sadece ölçülü yiyorum günde 5.000 adımdan fazla yürümeye çalışıyorum Evet çoğu zaman yapmadım zamanlarda oldu ama yine de sporu bırakmadım 5 dakika da 5 dakikadır Yeter ki vazgeçme